Nu hämtar vi mer spännande information...
95 kr
/ 30 dagar

Collagen ++

  Skönhet

  Muskel

  Allmän hälsa

  Leder

Fokusområden

 1. Skönhet
 2. Muskel
 3. Allmän hälsa
 4. Leder

Pris  
95 kr
/ 30 days

Collagen ++

Kollagen är bland annat bra för:

 • Fräsch och spänstig hy
 • Motverka torr och trött hy
 • Ledproblem
 • Minska inflammation

 

 

Därför gillar vi Collagen++

kollagen är ett fiberprotein som utgör ungefär 30% av allt protein i din kropp. I vårt fall består collagenmixen även av kondroitin och hyaluronsyra. Anledningen är enkel. Vi vill vara säkra på att tillskottet verkligen ger önskad effekt med en så låg och smidig dosering som möjligt. För tack vare synergin kan mängden som du behöver ta minskas från 5-10 gram till 1-2 gram per dag. Vår collagemmix blir alltså cirka fem gånger så effektiv räknat utifrån ett doseffekt-samband.

Kondroitin och hyaluronsyra kan låta teoretiskt. Men effekterna är högst konkreta. Hyaluronsyra är till exempel en sockermolekyl som produceras naturligt i ung hy, och som är viktig för återfuktning av hyn.

Även kondroitin har studerats mycket. Bland annat när det gäller knäartros. Ämnet kan minska smärta och öka rörligheten i leder som är inflammerade.

 

 

Kroppens byggstenar

Proteinet kollagen är en av de viktigaste byggstenarna för att din hy ska må bra. För att hjälpa den att bli slätare och spänstigare. Men collagen hjälper även din leder att hålla sig rörliga och starka. 

Effekterna är naturliga med tanke på att kollagen kallas för ett fiberprotein. Det är en viktig beståndsdel i exempelvis brosk, bindväv, ben, hår och naglar. 

Vår produkt innehåller en högkvalitativ kollagenmix, som förutom kollagen har kompletteras med kondroitin och hyaluronsyra som även de återfinns naturligt i kroppen. Detta för att de kan ha synergiska effekter med kollagenet men också för att dessa ämnena i sig har önskvärda effekter som kompletterar kollagenets verkningsmekanismer.

 

 

Osäker på vad som är bäst för just dig? 

Ta reda på exakt vad din kropp längtar efter. Tillsammans hjälps vi åt att förstå  dina behov.
Vi bjuder på personliga råd utifrån din hälsoprofil. Allt på 5-10 minuter.
Gör konsultationen nu!

 

COLLAGEN ++

Tillskott.

Nettovikt: 30 kapslar 

Dosering: 1 kapsel morgon & kväll

Alternativ dosering: 2 kapslar på morgon & 2 kapslar på kvällen

Ingredienser: Hydrolyserat typ-II kollagen (från kycklingbrosk), kondroitinsulfat (från kycklingbrosk), hyaluronsyra (natriumhyaluronat), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa).

OBS: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Allergiinformation: Innehåller inga allergener enligt EU:s allergenlista

Lämpar sig för veganer: Nej

Lämpar sig för vegeterianer: Nej

Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur och ej i direkt solljus.

Produkt- och tillverkningsinformation: Den här produkten tillverkas i England enligt HACCP

 

Innehåll: per 1 kapsel per 2 kapslar

Hydrolyserat typ-II kollagen

300 mg 600 mg

kondroitinsulfat

100 mg 200 mg

hyaluronsyra

50 mg 100 mg
 

 

Läsvärda studier kring hydrolyserat kollagen, samt hydrolyserat kollagen i kombination med kondroitinsulfat och hyaluronsyra och dess verkningsmekanismer och effekter. Tryck på titeln för att länkas vidare.

Relaterat till hudkvalitét:

Relaterat till ledhälsa/smärta:

Relaterat till träning & återhämtning: