Nu hämtar vi mer spännande information...

Erik Lindqvist

BSc i Biomedicin

En strävan efter att förstå sambandet mellan kost, kosttillskott och prestation har lett till att Erik har tagit en kandidatexamen i biomedicin följt av CSCS®, NSCA-CPT® och masterstudier i metodik för klinisk forskning.

Med denna expertis har han hjälpt hundratals kunder och idrottare att nå sina hälso- och prestationsmål. Att ha en god vän som Erik vid din sida kommer att göra vägen till framgång mycket mindre skrämmande och mycket mer spännande.

Starta konsultationen

Lovisa Ryding

Leg. Biomedicinsk analytiker

Lovisa älskar inte bara att träna hårt och utbilda sig inom träning. Framför allt är hon en stjärna som biomedicinsk analytiker.

Under åren har hon hunnit med att jobba med bland andra Karolinska Institutet, Karolinska Universitetssjukhuset och Mittuniversitetet. I arbetet med de här tunga institutionerna har hon jobbat med muskelforskning på hög nivå.

Lovisa är idag initiativtagare och vd för det familjeägda företaget Blodkollen. Ett företag som hon startade för över fem år sen ur tanken att blodprov ska vara roligt, och att det ska vara enkelt att ta kontroll över sin hälsa.

Som du märker delar Lovisa vår filosofi på Vitamine. Hon kommer att hjälpa dig på din egen hälsoresa för att den ska vara så enkel, rolig och framgångsrik som det bara går.

Starta konsultationen

Sinead Maguire

Apotekare

Sinead är ett fullfjädrat proffs inom allt som har med vitaminer, tillskott och medicin att göra.

Inte så konstigt kanske, med tanke på att hon har en Farmacie magisterexamen vid Queen’s University Belfast på Nordirland.

Efter sin utbildning har Sinead bland annat arbetat flera år på Boots, den ledande apotekskedjan i Storbritannien. Under sin karriär har hon även hunnit med att jobba för både onlineapoteket PillTime och Sirona Care & Health.

Hon har med andra ord allt som krävs för att guida dig till bättre hälsa och ett härligare liv.

Starta konsultationen

Sheena Bungsraz

Kandidat i biokemi

Förutom sin akademiska examen vid Imperial College i London har Sheena jobbat i tio års tid i Storbritannien, Frankrike, Mauritius och Nederländerna. Alltid med nyfikenhet, kreativitet och äkthet som personliga ledstjärnor.

Sheenas hjärta klappar för att utveckla världen genom smarta sätt jobba med kostfrågor. Missionen: att sammanföra den vetenskapliga världens alla kloka lärdomar med den potential som finns i företagsvärlden. Utöver jobbkarriären har hon bland annat varit volontär för att se till att överbliven mat från hotell och matbutiker inte slängs i onödan, utan går till goda ändamål.

Sheena är den typ av eldsjäl som ser till att vitaminresan inte bara är personlig. Hon är också en garanti för att den håller högsta tänkbara klass.

Starta konsultationen

100%

Kvalitet och Etik

Om det är något som vi aldrig tummar på så är det kvaliteten.

Vi har svenska ägare och merparten av våra produkter är tillverkade i Storbrittanien,

med tuffa krav på säkerhet i framställning och tillsyn. Vår anläggning har tagit emot GMP Food

Certification av SGS i Storbritannien och har ISO-nummer 9001:2015.